technologyA

علم و فناوری

technologyA

علم و فناوری

۴ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مرحله ۱ یک لایه جدید اضافه کنید
اولین قدم برای ایجاد رنگین کمان ، اضافه کردن یک لایه جدید است. این کار به ما امکان می دهد رنگین کمان و تصویر را از یکدیگر جدا کنیم. اگر به پنل Layers نگاه کنیم ، می بینیم که تصویر اصلی که روی لایه Background قرار دارد نشسته است ، در حال حاضر تنها لایه در سند است .

The Layers panel showing the photo on the Background layer. 
بیایید یک لایه جدید اضافه کنیم. ما به طور هم زمان لایه را نامگذاری می کنیم. برای انجام این کار ، هنگامی که روی نماد New Layer در پایین پنل Layers کلیک می کنید ، کلید Alt را فشار داده و نگه دارید.

Clicking the New Layer icon in the Layers panel. 
این کار کادر محاوره ای ساخت لایه جدید فتوشاپ را باز می کند. نام لایه را “رنگین کمان” را بنویسید ، سپس روی OK کلیک کنید:

Naming the new layer in the New Layer dialog box. 
اگر دوباره به صفحه لایه ها نگاه کنیم ، می بینیم که لایه جدید “رنگین کمان” ما در بالای تصویر نشسته است:

The new Rainbow layer has been added to the document. 
مرحله ۲: ابزار Gradient را انتخاب کنید

از طریق پانل ابزار Gradient را انتخاب کنید:

Selecting the Gradient Tool. 
مرحله ۳: Gradient Picker را باز کنید

با انتخاب ابزار Gradient ، روی پیکان کوچک و رو به پایین که به طور مستقیم در سمت راست تصویر کوچک پیش نمایش Gradient ، در نوار گزینه ها ، در بالای صفحه کلیک کنید . این گزینه Gradient Picker را باز می کند. روی خود تصویر کوچک کلیک نکنید. اگر این کار را انجام دهید ، ویرایشگر بزرگتر Gradient را باز خواهید کرد. ما فقط به Gradient Picker احتیاج داریم ، بنابراین حتماً روی پیکان کلیک کنید ، نه تصویر کوچک:

Clicking the arrow to the right of the gradient preview thumbnail. 
مرحله ۴: جلوه های ویژه Gradient را بارگذاری کنید

هنگامی که Gradient Picker باز می شود ، عکس های کوچکی از Gradient های مختلفی را که می توانیم انتخاب کنیم ، خواهید دید. اگر هنوز هیچ Gradient دیگری بارگذاری نکرده باشید ، فقط مجموعه پیش فرض را مشاهده خواهید کرد. Gradient رنگین کمان مورد نیاز ما جزئی از این مجموعه پیش فرض نیست ، اما در فتوشاپ گنجانده شده است و در مجموعه جلوه های ویژه Gradient یافت می شود. تنها کاری که باید انجام دهیم بارگذاری جلوه های ویژه موجود در فتوشاپ است.

برای انجام این کار ، روی نماد چرخ دنده در گوشه بالا سمت راست Gradient Picker کلیک کنید:

Clicking the gear icon in the Gradient Editor. 
یک منو را با گزینه های مختلف مربوط به Gradient باز می شود. در پایین منو لیستی از مجموعه های Gradient اضافی وجود دارد. مجموعه جلوه های ویژه را انتخاب کنید:

Selecting the Special Effects gradient set. 
فتوشاپ از شما سؤال خواهد کرد که آیا می خواهید Gradient های فعلی را با موارد جدید جایگزین کنید یا به سادگی موارد جدید را در لیست اضافه کنید. کمی بعداً به یکی از Gradient های اصلی و پیش فرض اصلی نیاز خواهیم داشت ، بنابراین روی افزودن کلیک کنید:

ادامه مطلب...

 

  • سنا کبیری
  • ۰
  • ۰
  1. Dreamweaver را راه اندازی کرده و صفحه ای که می خواهید در آن جدول رسم کنید را باز کنید.
  2. مکان نمای خود را در نقطه ای که می خواهید جدول را وارد کنید، قرار دهید. یک راه برای انجام این کار این است که بر روی نقطه مورد نظر کلیک کنید. به این ترتیب مکان نما سریعا به آن نقطه منتقل خواهد شد.
  3. در منوی ظاهر شده روی منوی “insert” و سپس “table” کلیک کنید. به اختصار : “Inset/ Table”
  4. پنجره ای با عنوان “Table” ظاهر خواهد شد. به ترتیب تعداد ردیف ها (افقی) و ستون ها (عمودی) را در قسمت مربوط به “”Rows و “Columns” وارد کنید.
  5. “Table width” به عرض جدول اشاره دارد. این عرض می تواند در مقیاس درصد یا پیکسل تعریف شود. به عنوان مثال، اگر می خواهید عرض حداکثری را انتخاب کنید ۱۰۰ را در کادر”Table width” تایپ کرده، روی فلش پایین کادر کشویی مجاور کلیک کنید و “percent” را انتخاب کنید. همچنین با پاک کردن عدد موجود در کادر “Table width” می توانید حالت تغییر اندازه خودکار را فعال کنید. به این ترتیب جدول شما با توجه به اندازه محتوای خود توسط مرورگر وب و Dreamweaver تغییر اندازه خواهد داد.
  6. جداول ها می توانند بدون مرز و یا دارای مرز باشند. مرزها خطوطی هستند که سلو ل های جدول را مشخص می کنند. به طور کلی، برای جداول داده ها، اکثر اوقات از مرز استفاده می شود زیرا این مرزها خواندن جدول را آسان تر می کنند. ضخامت مرزها در کادر “Border thickness” مشخص شده و به صورت پیش فرض روی ۱ پیکسل تنظیم شده است. شما می توانید آن را تغییر دهید یا از حالت پیش فرض استفاده کنید. اگر نمی خواهید از مرز استفاده کنید، عدد “۰” را در کادر وارد کنید.

ادامه مطلب...

  • سنا کبیری
  • ۰
  • ۰

شرکت ادوب در فتوشاپ CC از اسمارت آبجکت جدیدی به نام Linked Smart Object رونمایی کرد. قبل از آن با اسمارت آبجکت کردن تصاویر، تغییرات ایجاد شده فقط روی همان عکس اعمال می‌شد، اما به کمک لینکت اسمارت آبجکت، تغییرات ایجاد شده را می‌توانید حتی روی فایل‌های خارجی نیز اعمال کنید. چندین تصویر را می‌توان به‌طور هم‌زمان به لینکت اسمارت آبجکت تبدیل کرد تا با ایجاد هرگونه تغییر در هر کدام، همه آنها تغییر کنند.

برای واترمارک کردن عکس‌ها هم می‌توانید از این قابلیت کمک بگیرید، فقط کافی است لوگوی مورد نظرتان را در یک فایل جداگانه ذخیره کنید و سپس تمام عکس‌ها را به لینکت اسمارت آبجکت تبدیل کنید. در این صورت اگر تغییری در لوگو ایجاد کنید، لوگوی تمام عکس‌ها نیز تغییر خواهد کرد.

برای اینکه واترمارک را به لینکت اسمارت آبجکت تبدیل کنید، اول از همه باید در یک فایل جداگانه لوگو بسازید. در لوگو می‌توانید اطلاعات کپی‌رایت، سال شروع فعالیت، آدرس سایت و… را قرار بدهید.

در عکس زیر پنل لایه‌ها را می‌بینید. عکس پس‌زمینه را مشکی انتخاب کردیم تا به‌راحتی بتوانید متن و شکل لوگو را ببینید.

لایهٔ پس‌زمینه را خاموش کنید
برای اینکه لوگو مورد نظرتان را به لینکت اسمارت آبجکت تبدیل کنید، باید آن را در یک فایل جداگانه ذخیره کنید، اما از آنجایی که می‌خواهیم فقط متن لوگو ذخیره شود، به همین دلیل باید لایهٔ پس‌زمینهٔ مشکی را خاموش کنید تا لوگویتان ترنسپارنت شود.

با این کار لوگو به یک عکس ترنسپارنت (شفاف) تبدیل می‌شود.

ادامه مطلب...

  • سنا کبیری
  • ۰
  • ۰

پایتون توابع داخلی برای کپی برداری آسان از فایل ها با استفاده از Shell System Operating فراهم می کند.

دستور زیر برای کپی فایل استفاده می شود.

shutil.copy(src,dst)

دستور زیر برای کپی کردن فایل با اطلاعات MetaData استفاده می شود.

shutil.copystat(src,dst)

در اینجا مراحل کپی کردن فایل در پایتون آورده شده است.

مرحله ۱) قبل از اینکه فایل را کپی کنیم ، باید مسیر مربوط به فایل اصلی را در دایرکتوری اصلی دریافت کنیم. در کد –

۱- تعریف متغیر

۲- اعمال تابع split روی متغیر

توضیح کد

ابتدا می خواهیم بررسی کنیم فایل “guru99.txt” وجود دارد یا خیر. از آنجا که فایل guru99.txt را قبلاً ایجاد کرده ایم ، می دانیم که وجود دارد و با بقیه ی کد ادامه خواهیم داد.
در صورت وجود فایل ، مسیر فایل را در متغیر “src” ذخیره می کنیم.
پس از دریافت مسیر ، قصد داریم مسیر و نام فایل را از هم جدا کنیم.
برای این کار ، از تابع path.split در متغیر منبع استفاده می کنیم.
هنگام اجرا ، کد “نام فایل” و “مسیر فایل” را جداگانه چاپ می کند.

ادامه مطلب...

  • سنا کبیری